Home Cum să-ți cumperi un sutien

Cum să-ți cumperi un sutien

Sutienul este unul din elementele esențiale ale unui șifonier pentru femei. El reprezintă baza oricărei ținute pe care dorim s-o purtăm și este esențial pentru aspectul corpului nostru în acea ținută, dar și pentru felul în care ne vom simți purtând-o. Deci să analizăm încă o dată modul în care alegem și de ce este atât de importantă această alegere.

Un sutien potrivit însemnă - în cele din urmă - o zi confortabilă pentru tine. Îl îmbraci dimineața și uiți că-l porți în cursul zilei, dacă ți se întâmplă altfel înseamnă că ceva nu este în ordine și crede-mă este foarte enervant să te ocupi cu sutienul toată ziua.
 

Sânii nu au mușchi, ei sunt constituiți din țesuturi moi susținute de ligamente de fiecare parte, astfel că este ușor să-i pierdem undeva spre șolduri din cauza gravitației dacă nu avem grijă de ei purtând un sutien cu nivel de susținere potrivit. În plus, a arăta bine în hainele tale înseamnă să ai baze bune, un sutien prost ales poate crea cocoloașe, denivelări și colăcei și pe lângă faptul că este inconfortabil nu îți arată cea mai bună figură. Sânii susținuți ferm într-un sutien bine ales pot să-ți subțieze talia cu mai mulți centimetri și să creeze figuri de clepsidră de care ar putea fi mândre vedetele cele mai mari ale lumii.
                                                     Get measured to find a bra that fits you


Ideal, ar trebui să-ți verifici mărimea o dată la șase luni la un consilier de lenjerie calificat deoarece orice element care îți modifică corpul determină modificări în mărimea, forma, consistența sânilor tăi. Astfel orice modificare a greutății, schimbări ale stilului de viață, diete ca de exemplu o cură de slăbire, dar chiar și modificări hormonale pot schimba modul în care sutienul tău se așează sau se simte pe corpul tău. În general, dacă începi să-ți simți sutienul altfel, mai strâmt, mai larg sau inconfortabil nu aștepta deoarece confortul și susținerea sunt întodeauna o ușurare.


                       Young girl has a problem with putting on her bra after gaining weight


Este de preferat să-ți stabilești mărimea la un magazin specializat dar dacă acest lucru nu este posibil îți oferim aici căteva sfaturi care te pot ajuta să eviți contururile neplăcute ale corpului și disconfortul. După ce ai îmbrăcat sutienul lasă bretelele să-ți alunece de pe umeri și obsearvă dacă sutienul rămâne pe loc - trebuie să rămână! Dacă nu, înseamnă că nu are suport suficient în structura sa și umerii tăi vor purta prea multă greutate și vor fi marcați adânc și dureros de bretele.

Întodeauna asigură-te că țesutul sânilor nu face cocoloașe pe marginea decolteului, trebuie să existe o linie naturală, netedă de la sutien la peretele toracic, colăcei din țesutul sânilor arată inestetic și pot cauza inflamarea țesutului sânilor.
Asigură-te că banda inferioară a sutienului sau armăturile se așează bine pe torace, sânii nu împing cupele în față și nu tind să cadă din cupe în jos - dacă da, cupa este prea mică și nu va fi confortabilă, ea poate duce la afectarea țesutului sânilor.
Încearcă să te miști în sutienul probat! Stai jos și mișcă-ți brațele jur-împrejur, ridică-te în picioare și apleacă-te adânc în față, ridică-ți brațele deasupra capului - toată ziua faci mișcări - testează sutienul probat în situații reale.

Adaptare după textul apărut pe anita.comAdresă / Contact +

SC Formfit Linea SRL
Oradea, str. Republicii, nr. 7

Telefon:
+(4)-0359-178488
+(4)-0746-054171

E-mail:
formfit.linea@gmail.com


Orar

L-V: 10:00 ~ 20:00
S:    10:00 ~ 18:00

Media +

Ne găsiți și aici

     

Webshop: www.lenjeria.ro


Metode de plată acceptate

  

 
Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru plasarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni şi condiţii

Da, sunt de acord